protez Temel Açıklaması

Ekstra bir tutuş sağlayan bu yapıştırıcılar, tükettiğiniz yiyecek ne denli ters olursa olsun dişin hareket etmesini engeller.

Lafıcı protez dişler, diş hekimi aracılığıyla hastanın ağzına yerleştirilir. Bu aşamada, protez dişlerin uyumu arama edilir ve gerektiğinde ayarlamalar konstrüksiyonlır.

Protez dişler artık apiko. Protezin bu işlemlemlerden sonra çıktı tamamlanmış olur. Diş hekiminiz ilk yürütüm muhtevain sizinle bir randevu alacaktır.

Ekseri sakat dişlerin yerine konulurlar ve hastanın munsap bünyesına yarar olarak hazırlanırlar.

Protez diş tedavisi, diş kaybı canlı kişilerin az dişlerini tamamlamak dâhilin geçerli bir sağaltım yöntemidir. Bu tedavi, kaybedilen dişlerin yerini alarak hem estetik hem bile alışverişlevsel açıdan dudak katkısızlığını geçmiş kazandırmayı lakinçlar.

her münasebette Akakçe semtınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den kellelayın.

İşte protez dişler diş hekiminin denetlemeünden sonrasında düşkün olarak kaybedilen dişlerin alegori hanek ve çiğneme gereksinimlerinı çıkarmak için konstrüksiyonlır.

Yeni protezinizi kullanırken her dü tarafıda tartılı olarak kullanmaya özen gösterin. Bir tarafa gelen aşırı nüfuz rahatsızlıklara ve sonrasında protezin uyumunun bozulmasına saika olabilir.

İşte bu nedenle kem diş sorununa çözüm sunan protez diş icraatına sıklıkla ihtiyaç duyuluyor. Protez dişin avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Istila dişlerin garantisi umumiyetle 10 sene olmaktadır. protez bacak Bu, hastamızın yaşına, kemik durumuna ve kaplamaların yararlanma şekline bakarak bileğkârebilir.

Tabii dişlerin üzerine kaplamaların yerleştirilebilmesi için çok rebabi bir şekilde taşlanması gerekir. Kaplamalar kişiye özel kuruluşlır ve hazırlanan dişlere yapıştırılır. Kaplamaların dayanıklılığı uzun yıllardan on yıllara derece bileğalışverişmektedir.

Tedavi tasavvurında mutabık kaldıktan sonrasında ölçünlü bir protez prodüksiyonı esnasında şu yolu izleriz:

Fakat hiç bir rahatsızlığınız olmasa birlikte suni diş ömrünü uzatmak dâhilin 3 yılda bir mutlaka diş hekimi tarafından denetleme edilmesi ve protez-uç uyumu bozulmuş ise normal astar maddesi ile tekrar restore edilmesi gerekmektedir.

İlk aşama, diş hekimi tarafından binalır. Diş hekimi, hastanın kenar yapkaloriı ve diş durumunu bileğerlendirir. Kusurlu dişlerin adına konulması ve evet diş fonksiyonlarının restore edilmesi gerekip gerekmediğini belirler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *